Kaviar på hög

Jag älskar kaviar särskilt storkornigt sådant som man äter i Ryssland och kringliggande länderna. Normalt brukar jag alltid be mamma att köpa med sig det till mig när hon reser dit men nu behöver jag inte det längre.

Jag hittade en sida från Tyskland där man kan beställa rysk kaviar ifrån. Dom hade kampanj så jag beställde 10 500grams burkar. Några ska jag ge bort i present men resten ska vi äta oss mätta på. Det är ju så gott tycker jag. Helst vore det godast på vitt, mjukt bröd men det är inte särskilt nyttigt så knäckebröd får duga.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s