Inte bitas!

I förrigår när lillan skulle läggas noterade jag bitmärke på hennes armbåge. Blev direkt tydligt vart hon hade fått det ifrån. Fick ta ett allvarligt samtal med en viss storebror. Han visade på mig hur han hade bitit med tänderna och lovade att han inte skulle göra det mer. Huva, tur som små läker sjukt fort för redan kvällen efter såg man inte några spår av bitmärken.

Sonen älskar lillan men det händer ibland att han av all kärlek inte bara pussar men vill klämma lite på henne eller som denna gång bita lite, såg han försöka bita lite på hennes tår igår och fick jaga iväg honom ifrån henne. Men han vill va vid henne så mycket som möjligt när han är hemma.

Idag tog han fram täcke och kudde o ville att lillasyster skulle sova med honom. Svårt att förstå att man inte kan få henne att sova på beställning hehe 🙂

Men det gäller att hålla ögonen öppna hela tiden!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s