Lugn helg

Veckan som var innebar lovvecka och med det betydde det att sonen endast var på förskolan två dagar denna vecka. Det är jätte kul att ha honom hemma men också väldigt påfrestande då det inte blir många lugna stunder för lillan när storebror är hemma. Idag fick han spendera dagen med sin mormor och då fick lillan äntligen sova ut lite på dagen. Blir rätt dålig sömn för henne annars då sonen aldrig riktigt låter henne vara ifred.

Hon sov på mig, i min famn, i sin sitter, i vår säng, och verkade njuta av lugnet. Lilla gosfia så söt. Vaknade glad sen och tränade på att gunga på knäna. Försöker verkligen lära sig krypa på riktigt nu. 🙂

Sonens leksaker är bästa motivationen verkligen. Bilar och legogubbar.

Gah har ärligt talat inte mycket mer att tillföra eller att uppdatera om. Har verkligen inte gjort något mer denna helg.

Har inte ens tränat denna vecka! Skandal. Promenaderna räknas ju inte. Men det har jag ialf gjort gått promenader. Men ingen styrketräning. Vet inte vad det va som gjorde det men kände för en vilovecka. Eller jo jag vet visst hela början av veckan till typ torsdag hade jag ont i ena muskeln bak på rumpan, strålade från rumpan ner till benet och gjorde så jäkla ont! Så jag väntade på att det skulle lugna sig och så vips så va det plötsligt fredag.

Men men, imorgon drar vi igång en ny utmaning här hemma ännu en månad utan godsaker. Förutom när våra förändrar fyller år, ska fira pappas 50 år och svärmors 61 år denna månad. Så ja då kan man inte säga nej till gofika. Men annars drar vi igång en månad med lite nyttigare mat.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s