Apple TV – 4 generationen

​Då är den äntligen här! Nya Apple TV. Jag har självklart klickat hem en till oss. Vi har redan en apple tv men av den gamla modellen, köpte den nån gång 2012 tror jag kanske det var tidigare till och med jag minns ärligt talat inte det var ett bra tag sedan. Så det är verkligen en välkommen uppgradering av denna välandvända pryl här hemma. Den gamla kan vi kanske ha i sovrummet sen när vi köper ny tv, eller så får den åka ut till svärföräldrarna till stugan så barnen kan kolla genom den när vi är där. 

I denna uppgraderade versionen av apple tv får vi äntligen en helt ny ios med möjlighet att ladda ner appar även till apple tv. Förr var det apple som bestämde vilka appar som man fick men nu kan man välja och vraka själv och utforma utifrån eget intresse sin app bibliotek. Sjukt roligt tycker jag. Det kommer också finnas ett uppsjö av spel till apple tvn. Jag har dock valt att beställa den mindre varianten på 32 gb då jag känner att 64 gb kanske blir lite för mkt. Så många appar har jag nog inte tänkt ladda ner till den. Men vi får se. 

Blir nog en fin present till pappa med på hans 50 års dag. Hoppas han blir nöjd. Nu ser jag fram emot fredag då jag säkerligen får hem den och få testa den 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s