Ingen ro

Bebistiden med en bebis som ligger nöjd på samma ställe är över. Nu kan man säga att dottern förflyttar sig mellan diverse områden i rummet. Ingen mer ro här hemma med andra ord. Hon har börjar slita ner böckerna, får tag i sonens leksaker, hittat min sladd till datorn och älskar att hon nu är mobil.

Ler stort när man ropar på henne och frågar vad hon gör. Gud så fort det går denna gång. Hon är tidigare än sonen med allt detta. Han började åla ala military style runt 5,5 mån gammal. Stod och gungade på alla fyra runt 6 månader. Lillan kör gunget redan sen en vecka tillbaka och hon blir 5 månader först nu på lördag.

Snart dags att byta ut vaggan mot spjälsängen tror jag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s