Jäkla Ikea!

​Helt slut efter denna dag. Ikea som jag annars tycker så mycket om tabbade sig rejält idag. Vi var iväg och köpte grejer till barnens rum, sonen skulle få en ny säng då lillan ska ta hans spjälsäng och så köpte vi massa annat till deras rum och vårt rum, soffan osv. Största köpet skulle dock vara just sonens säng. Vi kom dit med inköpslista. Bockade snabbt och effektivt av den, för första gången på riktigt länge kände jag att jag faktiskt gillade själva besöket i varuhuset. Jag brukar alltid bli sjukt stressad av alla människor och grinig när jag är där och handlar. Men idag, var det inte alls så. Helt otroligt tyckte jag när vi satt i bilen på väg hem några timmar senare. Så smidigt det hade gått. Väl framme hemma skulle maken börja montera sängen. Då jävlar fick jag tillbaka för allt. 

Sängen saknade, påsen med skruvarna, en hel täcksida, en sidobalk och 3 stycken sängbotten ribbitar saknades till ribbotten. Det jobbiga var att vi noterade bara att påsen med skruvarna saknades. Då vi inte kunde inventera resterande iom man inte har något antals antydan i beskrivningen. Så maken åkte tillbaka till Ikea, 2 h senare kom han hem med påsen med alla skruvar. Börjar montera sängen och upptäcker då att det inte var allt som saknades utan det saknades allt annat jag räknade upp ovan. Helt jäkla sjukt! Imorgon måste han åka igen och jävlar i mig om inte vi blir kompenserade på något sätt. 

Höjden på oflyt. Som tur är så gick det att montera sängen i helhet då delarna som inte fanns med inte var väsentliga. Får se nu hur det blir med premiärnatten. Tar lite bilder på sängen imorgon då det knappt hanns med något sådant idag. Nu är det nog dags att släcka ner och gå och lägga sig och vila för natten.

Idag blev ju vår lilla tjej 5 månader. Gud så fort tiden går. Snart ett halvår. Känns overkligt. 

Annonser

En reaktion på ”Jäkla Ikea!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s