Inte orkat

Har inte orkat skriva och uppdatera något här inne. Hinner inte med något på kvällen. Att natta dottern tar en evighet vissa kvällar. Idag har jag hållit på sen 19.40 hon sover inte ännu. Jag är matt på det här med nattningar av barn. Känner mig lite mätt på det om jag ska va ärlig. Särskilt med tanken på all gråt som hör till.
Hon skriker o skriker trots att maken försöker få henne i säng.

Hon va på bvc och tog spruta i måndags. Så det bjöd så klart på feber och härliga nattningar med gnäll och gråt. Är så trött på att när allt är hyfsat bra så måste det in med vaccinationer eller sånt precis i mellanperioden när man haft det lite mer avspänt. Alltid. Slår fan aldrig fel.

Jag tror att det börjar bli så där jobbigt att man har någon som är så beroende av en. Efter 5 månader av amning och utan bra nattsömn börjar man bli lite jobbig i hjärnan. Börjar bli lite lätt irriterad på allt runt om en. Känner igen mig sen sist. Det va ju kring 6-7 mån jag bestämde mig att sluta amma. För ja det tar på krafterna att va den enda som duger.

Men men man tar sig igenom även detta. Skönt att klaga av sig lite.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s