Nedgraderat

Gjorde äntligen en nedgradering av mitt konto hos Binero. Har ju bloggat på eget domän och egen plattform i många år och flyttade till nouw så behöver inte det längre. Det kostade mig nästan 1000 kr per år att ha eget så kände att det va lika bra att avsluta det i tid innan jag får ytterligare räkning för nästa år.

Fattade inte att dom skulle parkera mitt domän i nedgraderingen. Vilket dom uppenbarligen gjorde och det har då lett till att man inte kunnat nå denna blogg på nelayah.se adressen. Men nu tror jag att jag har fixat det och det borde fungera bra igen. 

Är faktiskt riktigt nöjd med att blogga på Nouw, både av appen och även så här via webben. Så det var därför jag tog beslutet att stänga ner serverplatsen jag hyrde hos Binero. Så nu får vi fortsätta här och hoppas jag ska fortsätta trivas bra framöver. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s