Bullmamma

Jag älskar att baka! Undviker det dock en del då man själv blir som en stor bulle om man äter för mycket av det goda. Idag bakade jag dessa ovan. Mycket goda! Ska bjuda svärmor och sen skicka med till svärfar. Så inte alla äts upp här hemma. Dom är gudomligt saftiga och det är jätte roligt att baka dom med sonen. Hade sockebagarlåten i bakgrunden som han gärna sjöng med och så bakade vi. Mysigt! Minns hur jag föreställde mig hur vi skulle baka tillsammans när han blir stor. Så blev det också. Han bakade 2 egna bullar. Nu ligger båda barnen och sover och jag är pigg. Sov middag med dottern 2h på dagen då får man som en hel natts sömn i kvalitén!

Nåja ska betala lite räkningar och klippa ihop en film. Rensade datorn här om dagen, gud så mycket junk som sparas i bakgrunden. Men nu har jag massa plats igen. Ska försöka hålla rent hårddisken. Gick igenom alla bilderna jag har på min mediapc. Filmer med. Måste klippa ihop dom och skapa små sammanhängande filmer från våra resor till exempel osv.

Annonser

En reaktion på ”Bullmamma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s