Veckorna är fullbokade

Gud, denna vecka är snart slut den med. Går i stormsteg detta! Varje dag har det varit något. Besök på jobbet tisdag, mammagrupp på bvc igår, mammaträff med några mammor från mammagruppen på facebook, det bara avlöser sig här. Går hemifrån när jag lämnar sonen på förskolan och varit på bena hela dagarna tills vi kommit hem efter hämtning och lek i parken. Imorgon vill jag ha en lugn dag utan planer. Har en del grejer jag vill få undan hemma så det får bli en sån dag imorgon samt lördag.

Va åter igen på Mall of Scandinavia, käkade lunch med mina fina mammor och deras sötnosar och lekte i lekrummet där. Barnen har äntligen kunnat bekanta sig lite mer med varandra. Dottern va nöjd och ville smaka på allt jag stoppade i mig, så räkor mumsade hon på med pasta och smakade även feta ost. Sen amning mellan varven så klart med. Va vaken en bra stund. Hon är väldigt social tjej hon med, verkar va så mina barn. 🙂

Ville mest sitta idag och hålla sig upprätt helt utan att hålla i sig. Började sätta sig upp nån gång förra veckan och då med att hålla en hand på golvet, idag ville hon mest sitta utan det stödet. Så fort det går när dom mästrar kroppen! Hon är imponerande verkligen. Så liten men så rask, kryper iväg långt bort och utforskar, är i sonens rum ofta och leker med hans saker när han inte är hemma, tar för sig helt enkelt. Jag börjar tro att hon nog kommer att gå någon gång vid 9 månader, helst vill jag hon är åtminstone 10 som sonen var men hon känns tidigare än honom i allt så får nog se hur det blir. Men till april kryper hon nog.

Va in på nyöppnade H&M i Mall of scandinavia och kom ut med lite nytt till barnen. Så söta grejer dom har där! Älskar H&M. Gör ett eget inlägg om det imorgon. Nu blir det sova!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s