Detta hände idag

Plötsligt händer det sägs det ju. Så va det verkligen idag. Plötsligt stod hon. Utan att hålla i henne. Utan att jag hjälpt. Hon satt och tog sig upp först på knäna sen upp mot bordet och fram med ena benet sen andra och vips kan man titta på vad mamma gör på datorn. Panik! Hon är så liten, inte ska hon stå mot möbler ännu! Denna lilla donnan förvånar mig varje dag! Helt otrolig. Jag undviker gärna dock att hon gör detta då hon sen bara släppte för att sätta sig igen och daskade ner på rumpan, tur jag tog emot då det såg ut att väga över bakåt och kunde slutat med rejält slag. Huva! Nu får man ha koll! Efter soffbordet försökte hon stå mot sonens lilla bord och Antilopstolen i köket…

Ps! Hon blir 6 månader först 7de december!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s