Musikåret 2016!

Alltså det går inte att förklara hur mycket jag längtar till våren/sommaren 2016. Det blir ett riktigt musikår den saken är helt säker. Jag har ju knappt varit på något konsert i år alls. Eller knappt o knappt det har väl inte varit något sådant alls i år! Sjukt tråkigt. Jag älskar att gå på konserter, och jag älskar att se musikaler också. I år har jag dels varit gravid första halvåret men också ammandes andra halvåret. Vilket lett till att det är bara Mammaboosten jag varit på.

Det glädjer mig att följande spelningar kommer att närvaras av mig nästa år! Jag har alltså köpt biljetter till Muse Drone World Tour som kommer till Stockholm Ericsson Globe den 11 juni 2016. Jag älskar MUSE och har sett dom en gång tidigare när dom spelade i Stockholm 2011. Det är några år sedan nu, gud tiden går så fort! Jag har haft biljetter till annan spelning dom skulle göra men dom bokade av det så man fick pengarna tillbaka. Sen spelade dom även i sommar på Bråvalla men var lixom inte aktuellt att åka dit med en nyfödd liten bebis! 🙂

Nästa grupp jag ska gå och se nästa år är….. Coldplay!

Jag är så glad att jag fått tag i biljetter. Ticnets värdelösa bokningssystem som tillåter folk att köpa uppemot 10 biljetter gjorde det lite nervöst för mig men, jag fick till slut tag i 2 stycken. Phu! Så jag ska äntligen få se denna grupp spela live i min hemkommun den 3 juli 2016 på Friends Arena. Deras nya platta släpps om 2 dagar och jag ser fram emot att få lyssna på dom nya låtarna. Hoppas också dom spelar lite gamla godingar från förr.

Sen sist men inte minst och för den delen första spelningen på året också är…… ADELE!!
Har precis klickat hem två biljetter till spelningen, i förtur genom Adele.com. Biljetterna släpps för försäljning i Sverige annars den 4de december via axs.com. Spelningen är den 29 april 2016 på Tele2 Arena. Snacka om att jag kommer att få prova på alla möjliga arenor nästa år! 🙂

Annonser

En reaktion på ”Musikåret 2016!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s