Mycket som börjar falla på plats

Har så mycket jag skulle vilja skriva om. Men jag håller på det. Jobbigt men samtidigt nödvändigt tror jag. Har varit så tidigare att det visat sig varit en dum sak att blotta sig och sen få bakslag. Så jag tänker man lär sig av sina misstag. Gör om. Gör rätt. Men tids nog så blir det tydligt. Så är det.

Annars har dagarna helt rullat på repeat. Hemma med båda barnen. Känner mig instängd och rastlös. Äter massa skit och knappt gått utanför dörren. Samma sak väntar imorgon. Blä, man känner sig som ett djur i en bur helt allvarligt. Men sonen är fortfarande dålig. Den där hostan han har, hjälp, känns som han ska kräkas varje gång han hostar och va det låter! Önskar man kunde få se mängden slem för det låter som sååå mycket!

Han har dock verkligen behövt detta. Det märks så tydligt nu. Han har behövt Mig. Inte sin pappa. Mig. Vi har haft rätt jobbig tid nu senaste månaden med honom. Mycket känslor från hans sida, mycket gråt, han har varit väldigt arg till och från. Sen kommer denna förkylning, han får va hemma och så dyker min lilla älskling upp igen. Han den snälla pojken som jag så älskat att spendera mina dagar med när lillasyster ännu inte fanns. Han finns kvar! Trodde det va trots osv. Men börjar inse att det är oss, vi, vår relation. Hans tid med sin mamma. Hans behov av mig som han agerar ut på. Så tanken börjat växa att nu när lillan nu faktiskt snart är 6 månader (om några dagar) så är det nog dags för honom att återgå till att gå ner i tid på förskolan. Vara ledig med oss igen på fredagar och sen också dagar när pappa är hemma med oss på vardagarna. Det har inte varit något sådant på nån månad då maken hållt på och utbildat sig senaste 2 månaderna. Så ja det hela börjar bli rätt tydligt som sagt.

Jag har dock behövt denna tid. Med honom på förskola dom dagar som man kan ha haft honom där. För ja det har inte varit helt lätt med två barn på egen hand. Men den lilla börjar bli stor, och dom har tom börjat leka ihop nu. Så ja det tar sig så att säga. Så jag tror jag ska ta och prata med fröknarna nästa vecka och det blir ändring till efter jullovet. Onödigt att ändra något redan nästa veckan då det bl är Lucia på fredagen så ja klart han ska va där och fira. Men sen efter jullovet tar vi och kör igång med hemmafredagar med mig och lillasyster!

Overkligt att det snart är 6 mån sen hon kom till oss. Så mycket hon lärt sig på denna korta tid! Hon ställer sig upp mot bord o andra möbler nu. Kryper helt obehindrat på knäna sen nån vecka och ja är så himla mycket mer med. Så inte konstigt att storebror börjar tycka hon är rolig att hänga med. 🙂

På den sista bilden har hon precis vaknat och han säger. Kom syster och titta på Bamse med mig. Gah. Så sött!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s