Då kör vi en vecka till??

Då va det dags för dottern att bli sjuk. Förkylningen började anas i förrigår, igår va hon kinkig och på kvällen fick hon feber. Idag slog det med full kraft. 39 graders feber, tjockt snor och slemhosta. Hon hostade så kraftigt igår att all mat hon åt inför natten kom upp. Stackars bebis. Hon blir 6 månader imorgon, ska gå 6 mån kontrollen på onsdag. Hoppas hon hinner bättra sig tills dess. Om man förut tyckte det va jobbigt med förkylningarna är det dubbla nu! Först stora som fick sen nu den lilla. Det är dock värst att se lillan sjuk, hon är så ynklig stackarn, ögonen är inte glada utan trötta och svullna, näsan öm, hela hon utstrålar "jag är så sänkt av detta". Stackars liten.

Härliga virus det snurrar runt nu. Blä! Så tråkigt med alla baciller! Vill att båda ska va friska.

Annonser

2 reaktioner på ”Då kör vi en vecka till??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s