Månadens naglar

Har äntligen fått tummen ur och laddat min kamera. Den tar ju 1000 gr bättre bilder än mobilen. Insåg när jag skulle göra årets kalender till svärmor och svärfar att jag knappt fotat något i år. Alltså fotat med kamera! Alla bilder jag har från detta år är mobilbilder i princip. Det är inte likt mig! Så jag ska bättra mig på detta har jag nu bestämt!

Nåja först ska jag visa er mina naglar för denna månad. Förstärkning och i rosa gele! Blev väldigt nöjd! Inte typisk julfärg men jag vill ha naglar som syns! Hehe

Annonser

3 reaktioner på ”Månadens naglar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s