Stackars liten

Min sjukling. Ja vad ska man säga om natten som var? Tacksam över att sonen sov gott ialf, för jag var ensam med båda och lillan så förkyld att hon knappt sov något på hela natten. Fick ihop kanske 2-3 h sömn på hela natten.

Skrek & grät om vartannat. Det som hjälpte var att vagga i famnen, då somnade hon och sov en stund. Jag kände sån hjälplöshet. Var arg på att det finns skit som dessa virus som får sånna små att må så fruktansvärt dåligt. Hon kan ju knappt andas genom näsan, för att äta (ammas) måste hon kunna andas genom näsan så ja ni förstår hur det hela gick till hela natten. Fy fasen. Hoppas hon blir bättre idag så hon får sova inatt. Sonen är hos mormor och morfar över dagen så hon ska få lite lugn och ro, samma med maken som jobbat natt. Skulle också vilja sova.

Först sonen, sov med honom, kramade, lugnade när han feberyrade, nu dottern. Det är verkligen dubbelt upp nu. Men det förvånar mig hur jag ändå vaknade imorse och var på bra humör, lycklig. Trots obefintligt med sömn. Tänker på filmen Obout Time. Man kan välja hur man startar sina dagar. Det hjälper inte att va trött och grinig. Det kommer inte göra vardagen enklare.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s