Fylld av energi!

Äntligen! Efter 1,5 vecka hemma med sjuka barn fick sonen idag gå till förskolan samt dotter och jag ta en promenad i solen efteråt. Jag har känt mig så instängd den tid vi varit hemma, då jag på senaste vant mig så vid att varje morgon gå en sväng och inte vara hemma så mycket utan försöka boka in lite olika saker. Så när jag äntligen kunde gå ut på promenad i solen kändes det som att jag för varje steg laddade mig själv med massa positiv energi. Gah som jag har behövt det. Dels fick jag sova med 3h mellanrum inatt med 1 matningsuppvak. Första gången på 1,5 vecka det med med tanken på hur dåligt lillan sovit pg av sin förkylning och sen innan det sonen som sov med mig medan han var febrig och vaknade hela tiden i sina feberdrömmar. 

Känns som vi fick alldeles för lite sol detta år. Sommaren var ju i princip obefintlig. Regnade ju bort. Jag behöver ladda med sol så mycket som möjligt. Den ger mig så mycket positivt. Jag blir näst intill deppig när det är grått och tråkigt ute. Blev så glad över att det var 0 gradigt idag och solen sken. Längtar till snön! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s