Nya glajor

Va iväg till Specsavers igår (skriver sent på natten). Känt att mina glasögon inte varit särskilt bra på senaste så tänkte det är dags att köpa nya. Så jag provade ut ett par vanliga och ett par solglajor som även dom kommer att ha slipade glas ut efter mitt synfel. Härligt att kunna slippa linser ibland. Hade dom mest på sommarn för att ha solglasögon. Ser nu fram emot att få hem dom. Synen hade blivit sämre så lär gå runt och beundra allt runt mig när jag får hem dom.

Annonser

2 reaktioner på ”Nya glajor

  1. Jag hittade ett par som inte irriterar mina ögon. Hade exakt samma problem, man måste helt enkelt testa ut lite olika så man hittar dom som passar en. För mig funkar Biofinity.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s