Snälla låt oss komma undan!

​Då lillan äntligen börjat bättra sig från den hemska förkylningen möts jag av info om kräksjuka på sonens avdelning. Han fick gå första gången på föris igår sen mer än 1 veckas ledighet, han va hemma i måndags och fick gå först igår, så klart va nån unge tvungen att kräkas igår, och därmed riskerar ha smittat alla ungarna då alla va inne och nyss sovit vilan. Denne unges syster hade haft kräksjuka bara några dagar innan, vilket så klart ledde till att även han blev sjuk. VARFÖR lät föräldrarna den lilla att gå på förskolan?! Va är det för fel på människorna. Fattar man inte allvaret med smittor?! Jag blir så jävla matt på det här. Kan vi snälla få vara friska nu? Tack! 

Annonser

En reaktion på ”Snälla låt oss komma undan!

  1. Ja du, du vet nog vid det här laget att jag instämmer! Det är verkligen helt OUT OF THIS WORLD hur föräldrar inte kan förstå allvaret och ta sitt ansvar?! Man blir matt, en kamp man aldrig vinner har jag insett. Omöjligt!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s