Tårtplanering

Ni som följt min blogg länge vet tt jag bakar egna tårtor till sonens födelsedagar. Har gjort 2 st. I sommar blir det även tårta till dottern. Jag tycker det är så roligt att få göra något nytt varje år. Det är ju som bekant snart jul och sonen fyller år den 13 januari så jag tänkte att jag i år skulle ha temat klart samt köpa hem allt jag behöver bra långt innan så jag slapp stressa med sånt efter jul/ nyår. Så allt är nu inköpt och väntar i skafferiet. Sonen önskade sig en minion tårta. Han älskar minionerna och vi har tittat på senaste filmen jag vet inte hur många ggr. Så kul med en ny utmaning. Har redan planerat ut hur den ska bli! Längtar till när jag ska få göra den!

Dessa två gjorde jag på respektive födelsedag. Tidigare år. 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s