Klåfingrig

Nu ska vår lilla 6 månaders stå mot soffan, soffbordet, stolar, köksbänkar allt hon kommer åt helt enkelt. Nu när hon kommer åt en del inser hon också att hon kan plocka med grejer på tex soffbordet. Gah nu får man börja lyfta upp saker. Hon är så smart och envis! Ger sig inte!

Va mest grinig under dagen idag. Av oklar anledning. Sjukt jobbigt när man är ensam med båda. För ja hon vill mest sova och sonen leka. Så blir lätt lite kaos då. Men men det kanske är tänder på G. Sonen fick sina första två vid 6 mån så kanske är dags för hennes med. Får väl se.

Annars har det varit en bra helg. Med mycket trevligheter. Sonen helnöjd efter helgens aktiviteter. Härligt! Nu blir det lite lugnare vecka att vänta. O eventuellt att bloggen tar lite julledigt. Glömmer att skriva när vi alla är hemma ihop. Så kanske lika bra att ta en liten paus. Nåja visar sig!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s