Unna sig

Vaknade runt halv tio idag och kom på att maken skulle vara hemma. (Därmed sovmorgon). Matade barnen och fick iväg dom ut på lek. Själv tog jag mig ner till nagelsalongen och kollade om det fanns ledig tid för en pedikyr. Gud mina fötter har varit i så dåligt skick så jag bara kände att jag var tvungen att göra något drastiskt. Fick mig en skön timma med fotspa. Älskar stolen man sitter i och får massage i under tiden det grejas med ens fötter. Dom tar bort förhårdnader, kör fotinpackning osv. Love it. Fötterna blev lena, naglarna fixade o fina. Måste bli bättre på att göra pedikyr. Ska försöka göra det 1 ggn i mån samtidigt som jag fixar mina naglar på händerna.

När jag börjar jobba nästa höst ska jag göra en liten budget för skönhetsbevarande procedurer. Frissan varannan mån, naglar på händer o fötter varje mån, fransarna, ska börja gå hos hudterapeut så man håller sig fräsch. Säga vad man vill men när man känner sig vacker på utsidan är man mer nöjd med tillvaron. 🙂 Snart blir jag 30 år så gäller att börja ta vara på sin skönhet. Om man vill bevara den till långt efter 50.

Annonser

En reaktion på ”Unna sig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s