Sömnlöst

Blev först väckt av sonen som kom in och ville sova tätt intill mig, sen dottern som ropade på att hon vill matas. Efter all hej o hå ligger jag nu vaken i min säng bredvid en flåsande liten och kan inte sova. Mycket att göra idag och undrar lite om jag inte borde kliva upp redan nu. Gah. Egentligen ligger jag minus på sömnkontot så det borde prioriteras istället!

Senaste dagarna har det varit bus och lek hemma. Vi har varit lediga tillsammans och det har varit skön tempo om dagarna. Lugnt. Kollat på massa Star Wars filmer (4st) och försökt ta oss ut och leka med ungarna.

Jag va iväg på intressant möte igår, får se vad det blir för konsekvenser av det, men oavsett var det trevligt och givande. Va skönt att göra lite annat några timmar.

Måste idag, färga mitt hår, hämta ut mina nya glasögon (woho!), städa hemma, lägga in några räkningar som måste betalas snart, springa förbi Claes ohlsson när jag ska hämta mina brillor, hinna fika en snabbis med en kompis, gå på apoteket och köpa påfyllnad av barnipren & alvedon efter alla förkylningar. O säkert 1000 andra små saker att göra.

Nåja. God morgon och kanske är det snart dags att kicka igång denna dag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s