Efter en lång väg…

Va vi äntligen framme idag kl 10.30 i Bangkok. 2h senare i vårt hus som vi hyrt här. Åh det är inte en lek att resa med två små barn, och nästa gång väljer jag nog att resa raka spåret hit utan mellanlandningar, det om något tar på krafterna. Va så trötta att vi idag bara orkade med lite lek i poolen, promenad till restaurang för middag, och handla lite på 7 eleven samt fruktstånd utanför. Sen däckade båda barnen, och vuxna runt 19 lokal tid. Nu är kl 00 och det är nattamning. Zzzz.. Fick några fina bilder från idag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s