Många viljor

Ok jag visste att det skulle kunna bli tufft att resa med små barn , men att ens föräldrar också skulle bli en handfull hade jag nog inte räknar med. Well idag var det makens födelsedag. Så han fick sovmorgon och bestämma vad vi skulle hitta på. Tog taxi upp en bit på vår gata till början av stranden. Spenderade några timmar där. Sonen va inte sugen att lämna den men till slut fick med oss honom hem. Stackarn säger att han saknar vårt hem och sin säng. Lilla gubben. Hoppas detta lättar med tiden här. Den lilla har varit gnällig och mammig. Känns som separationsfasen kommit lite tidigare. Blir galen när hon inte ser mig.

Sen på kvällen va jag & föräldrarna iväg o handlade frukost o annan mat på en jätte stor supermarket. Fanns verkligen allt möjligt där. Käkade middag och sen tårta och nu ska alla sova. Blev senare idag.

Bilderna är från dagen på stranden. Lite strandmat och lek.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s