En dag som dagen borde vara

En dag fylld med bad och god mat. Sov sen middag allihopa helt utslagna. Efter åter bus och lek och mannen och jag ut på middag på tumanhand. Skön slappardag! Försöker få nån form av rutin på sömn/mat här med barnen.

Lillan fick idag bada för första gången. Både i havet och i poolen. Det blev uppskattat och hon va inne rätt länge. Jag blev rätt förvånad över hur nöjd hon var då jag minns hur sonen då 9-10 mån inte va så där väldans förtjust i att bada i havet. Pool gick bra men havet va inte hans grej då. Men J tycker det är roligt, plaskade med händerna och var nöjd så länge hon va i min famn. I poolen hängde hon i sin badring och sprattlade med benen. Filmade hur hon satt i den och pratade på sitt egna språk. Sonen har varit som en fisk i vatten, nästan omöjligt att få honom upp. I poolen hoppas det in och han tjuter av glädje! Äter mest pasta här och så får det nog va. 

Strular ännu en del med sömnen för sonen. Han vaknar mitt i natten och är vaken några timmar o sen sover till typ 10. Så frågan är om man inte borde försöka väcka något tidigare för att se om natten då blir bättre. 

Imorgon är det min födelsedag. Sista timmar som
29 åring. Overkligt. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s