En bra dag att fylla 30 år på!

Nåja ligger i sängen, 10 min kvar av min födelsedag här i Thailand. I Sverige är det ca 6 h kvar av den. Så ännu får jag gratulationer skickade till mig på facebook och andra delar av internet. Det blev en bra 30 års dag. Jag älskar att fylla år utomlands. Det är mer min grej. Särskilt älskar jag att fylla år på varmare breddgrader. Innan barnen va jag och maken alltid iväg på en resa inför jul. Vi brukade komma hem på självaste julafton eller efteråt, men våra födelsedagar firade vi tillsammans utomlands. Genom åren har vi firat dom i Paris, Rom, Prag, Egypten, och nu även i Thailand. Vem vet var vi hamnar nästa år. Kanske flyr vi iväg på en resa då med. Men jag har alltid känt mig ensam när jag fyller år hemma i Sverige. Alla är så uppslukade av julen där hemma att det blir så överskuggat. Men utomlands firar man på annat sätt. Man får önska sig göra exakt vad man vill för att göra dagen speciell.

Idag önskade jag att spendera den på något roligt sätt med barnen. Vi åkte till Underwater World som är ett akvarium och spenderade ett tag där med att kolla på fiskar och maneter, sen åt vi sushibuffé, glass på mitt favvoställe Sweensson (glömde fota godaste glassen) och sen hem för en tupplur. Efter luren blev det oljemassage, bad i poolen, god middag och läggning av barn. Sen lite häng i soffan med maken framför svtplay som funkar här via vår appletv som vi har med oss. Helnöjd med dagen! Tacksam!

Blev ingen tårta men den får jag nog ta och njuta av hemma. Blev massa annat gott istället och räckte gott och väl!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s