Khao Khew open Zoo

Vaknade imorse och konstaterade att jag brände mig igår. Axlarna var röda och ömmade. Kul! Tog nästan en vecka för mig att bränna mig denna gång. Är sjukt noga med UV-dräkterna för barnen men tydligen slarvat med egen skydd. Nåja köpte Aloe Vers aftersun och hoppas det ska hjälpa. Bestämde oss ialf direkt när vi vaknade att åka till djurparken Khao Khew Open Zoo.

Vi såg idag, flodhästar, noshörningar, giraffer, lejon, elefanter, apor och många fler djur. Sonen var salig! Himla bra park men fasiken så varmt det var! Svettades ihjäl kändes det som! Efter dagen på Zoo fick barnen sova lite och vi begav oss på foodmarket för middag igen. Älskar den marknaden. Alltså man får allt möjligt för knappt några pengar! Love it!

Bilder från dagen kommer nedan!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s