Koh Larn

Idag var det dags för utflykt. Denna gång bar det iväg till lilla ön utanför Pattaya som heter Koh Larn. Gullig liten ö med en massa små/stora stränder. När vi kom fram med färjan över valde vi lite stressade av taxiförare att besöka öns största strand. Det visade sig vara ett misstag. Den stranden var helt belamrad av kinesiska turister. Alltså det fanns knappt någonstans att lägga sig. Matpriserna var hutlösa och folket som sålde i stånden sjukt otrevliga. Så vi tog vårt pick och pack o åkte till en mindre strand. Monkey beach. Mycket lugnare och mindre. Där fick vi äntligen njuta av lugn och ro.

Spenderade nog ca 3-4 h på ön och begav oss sedan hem. När vi kom till huset slängde vi oss direkt i poolen. Gud så skönt med egen pool. Det svalkar så skönt efter en varm dag. Sen har vi skugga i poolen från ca 15 så det är verkligen perfekt som efter strand häng.

Käkade middag på restaurangen vid huset och nu nattar jag lillan. Imorgon ska vi hänga på stranden närmast huset. Försöker köra utflykter varannan dag.

Fått soleksem denna gång med. Hade det sist vi var i Thailand och det börjar komma upp även denna gång så har varit på apoteket ikväll och inhandlat salva, hoppas på lindring.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s