Strandhäng

Idag blev det en lugn dag på stranden. Inga måsten bara njuta! Beställde in lite favvo plockmat, sonen hittade en liten rysk tjej att leka med och vi turades om att gå på massage. Efter strand blev det sedvänliga poolbad innan middagssovning. Gud som jag kommer sakna denna form av leverne. Inga måsten. Inga jobbiga saker som ger en ont i magen som nyheter om hemskheter, politik, "Sverige rasar över dittan och datten". Bara vi. Tillsammans. Underbart. Älskar att få sova utslagna i sängen hålla sonens hand och vakna en timma senare precis på samma sätt hand i hand. Man måste unna sig detta mer ofta. Ta vara på stunderna och möjligheten till att få fly vardagen. För detta är precis hur man laddar upp sig med nya krafter.

Var på massage idag som sagt innan. Först fot sen ansikts. Gud somnade när dom grejade med ansiktet. Fullständig avkoppling! Ska åter dit imorgon och nu känns kroppen normal igen sen jag brände mig så ska ta en helkropps igen. Kostar dryga 200 baht vilket är ca 52 kr. Man måste unna sig! Mirakelsalvan jag köpte lindrade också värmeutslagen eller soleksem som jag fick tidigare. Skönt det. Såg det va snö o kallt i Sverige. Nej längtar inte tillbaka ännu.

Annonser

En reaktion på ”Strandhäng

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s