Pattaya beach och diverse malls

Idag tänkte vi att vi skulle ta oss till Pattaya strand och citydelen. Vi bor i Pattaya men ett område som heter Jomtien, som både är barnvänligt och väldigt lugnt om man jämför med Pattaya, som kännetecknas av barer, kvinnor och västerländska män som vill träffa dessa kvinnor. Mycket liv med andra ord. Egentligen ska man de det nattetid om man vill se det som det är men jag vill inte se sånt och särskilt inte åka dit med barnen. Så vi tog en sväng idag, kollade stranden gick på två stora malls och kollade upp shoppingen och tog sen taxi hem till huset och plaskade i poolen. Käkade också på Mc Donalds och kändes nästan som man va hemma igen för en stund. Älskar hur dom gör maflurry med oreos! Mmm. Nedan kommer bilder från dagen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s