Gott Nytt 2016!

Har vaknat sen nån timma tbx, trots att båda barnen var uppe till efter tolv va dom vakna samma tid imorse. Det var lite märkligt att fira in det nya året långt före alla man känner, men sjukt trevligt att fira in den i värmen! Vi köpte hem massa mat från 3 olika ställen. Lite rysk mat hittade vi, och massa thai, sen käkade vi ihop, tog massa selfies, satte ute på terassen ett tag innan vi gick ner till stranden och kollade firandet på plats.

På stranden va det precis lagom mängd människor, alla glada och trevliga. Vi skickade upp två rislampor, skålade och tittade en bra stund på fyrverkerierna. Sen började sonen somna uppe på makens axlar så vi gick tillbaka till huset och nattade båda barnen. Satt sen oct pratade tillsammans några timmar innan det blev sova för natten vid 2. Idag blir det strandhäng, massage, och poolbad, alltså fortsatt avkopplin
g och inga större aktiviteter. Hade tankar först att ta ett flyg till Malaysia och kolla in Kuala Lumpur 2 dagar men blir nog lite överkurs med lillan. Får nog göra sånt nästa gång vi kommer hit till Thailand igen.

Annonser

En reaktion på ”Gott Nytt 2016!

  1. Hej! Och välkomna hem till kylan ? Jag har inte läst din blogg på länge för jag glömde bort alla lösenord och tröttnade lite då. Men nu kikade jag in igen & har läst ikapp mig en bra bit ? Jag tänkte fråga om du skulle vilja göra nått inlägg om hur det är att resa med två små barn? Typ flygresan, vad ni tog med i packningen, vagn, hur ni gjorde med bilbarnstolar, hur ni gör med att barnen inte ska vara så mycket i stark sol osv. I sommar ska vår familj utomlands med min mans familj och jag som tycker det är bökigt att resa ensam ska nu försöka klara av att resa med en 3,5 åring & en 4-månaders, haha! ?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s