Hemma igen

Varit hemma nu sen några dagar. Hemresan va ingen lek men vi fixade det! Så jäkla bra vi är min lilla familj! Skriver om det mer när jag landat lite. Är väldigt jetlaggad. Skulle kunna lägga mig kl 18 och sova för natten! Gud är så trött om kvällen!

Va iväg till svärföräldrarna idag. Lillan supermammig nu så va vid hennes sida hela tiden. Försöker slussa av amningen eller snarare se till att det inte är den primära näringskällan för henne. Så hon får äta mer mat nu än inför resan, då jag ville att amningen var hennes mat under resan för att slippa tänka på vad hon får i sig där.

Uh orkar knappt skriva något. Måste nog borsta tänderna och gå och knyta mig.

Förresten måste jag visa min snygga klocka som jag köpte i Bangkok. Har länge spanat på Casio G-Shock klocka och slog till där, då dom har ett stort urval pg av produktionen i landet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s