Sjustugan

​Sen vi kom hem från vår resa har det varit sjukstuga hemma. Först blev jag dålig, sen sonen, sen följde maken efter och även dottern. Först nu började det kännas som att alla börjat må bättre. Men ännu har jag konstiga känningar i halsen och maken hostar. Så ja det går trögt med att bli helt friska. Jag har med andra ord inte känt för att uppdatera bloggen. Det kommer i andra hand nu. Känns lite som ett måste och det vill jag inte att den ska göra det. 

I tisdags föddes det en ny familjemedlem i vår familj. Barnen har fått ytterligare en kusin! En liten pojke. Ännu namnlös och vi har inte träffat honom då vi varit sjuka men snart hoppas jag vi kan komma och hälsa på. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s