En era som går till historien

För 4 dagar sedan ammade dottern för sista gången. Jag tror vi kan säga att vi har lyckats att lämna amningen bakom oss och helt gått över till mat/vällning/gröt. Sen vi kom hem från Thailand har jag aktivt jobbat med att försöka vänja henne vid att ta flaskan och äta mer mat. Mat delen har ökat successivt och flaskan lyckades vi med också till slut och då var det plötsligt klart. Hon behöver inte bröstet längre. Det blev 7,5 månads amning för vår del och det känner jag mig nöjd med. Sonen slutade vi med i övergången från 6-7 månader, med dottern blev det ca 1 månad senare på grund av resan och att jag tyckte det skulle vara bekvämt att amma på resan. 

Nåja det känns både skönt att få tillbaka sin kropp men också lite vemodigt att det är över. Det är vårt sista barn och ja det är då också sista barnet jag ammar. Vi har idag sålt av en hel del av babysakerna vi haft. Som skötbord, vaggan, babygymmet, sjalen. Det blir luftigare och luftigare i dotterns rum. Snart dags att börja inreda den smått. Har varit väldigt tråkigt där inne mer som lagerplats. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s