Inget behov

Känner inget behov av att skriva blogg just nu. Det är lite konstigt men känns som att mina två konton på instagram räcker gott och väl att sysselsätta sig med på den lilla fritiden man har. Får se hur länge det känns så här. Om det kanske är så att det är när jag blev 30 år gammal som jag även lägger bloggandet på hyllan?
Att blogga nu är inte vad det en gång var för ett antal år sedan. Genom bloggen har jag träffat en del människor och fått kontakt med via nätet. Men nu är det sällan man får den kopplingen med någon så, nu är instagram ett snabbare sätt att få kontakt med andra, lika så facebook grupper. Så ja behovet förändras. Funderar dock om man kan göra nån form av "bok" med alla inlägg eller hur man ska göra. För att spara innehållet. Nåja. Tiden får utvisa det. Så länge tittar jag in när känslan infinner sig.

Ha det fint så länge.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s