Suget hänger kvar

Ja men hej! Jag är här igen. Suget hänger kvar. Jag kan inte låta bli att blogga. Hur ska man kunna lägga detta bakom sig efter över 10 år av bloggande?? Det vill jag inte ens tänka på för känner lixom en tomhet skapas i maggropen. Livet är inte så spännande nu, så får det vara. Jösses jag är hemma med en liten 9 månaders. Så ja det finns inte mycket tid för spänning i tillvaron. Men det väntar mycket roligheter i andra delen av 2016!

Plus att jag ska börja jobba i slutet av augusti. Inget jag längtar till så värst måste jag erkänna men samtidigt ska det bli skönt för ekonomin med ännu en inkomst. Klarar oss gott och väl nu men så mycket bättre när båda jobbar. Då kan man äntligen göra saker igen. Nu vill jag inte slösa pengar. Eller haha vill inte, eht försöker att inte slösa pengar. Host!

Nåja lillan blev 9 månader här om dagen. Känns som hon också växt över en natt. Hon hoppade över klädstorleken 74 & hoppade direkt på 80 som hon har nu. Gått upp i vikt med och väger nu runt 8,6 kg. Det går så fort! Känner plötsligt, stoppa tiden någon, om 3 månader har vi en ett åring hemma! Vart tog min bebis vägen?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s