En månad har gått

Jag tog tag i det rätt allvarligt det här med vikten. Gick med i Viktväktarna och kör online medlemskapet. Det är vad som funkade bra förra gången efter sonen och som funkar bra även denna gång. Jag äter gott och nyttigt samtidigt undviker jag godsaker/sötsaker. Försöker träna så ofta jag kan och orkar samt promenera med barnvagnen. Har dock varit svårt senaste två veckorna med träningen då jag 1. Hade skov med värken. 2. Blev förkyld veckan efter skovveckan.

Dock är resultaten ganska bra trots bristen på regelbunden träning. Nästan 4kg på en månad. En bra & lugn viktnedgång tycker jag själv. Räknar med ca 4kg även under mars månad och så fortsätta till målet. Vill ner till vikten jag vägde 2010-2011 långt innan barnen. Då var jag nog runt 63-65 kg. Ännu bättre vore och komma ner till vikten innan samboskapet. Varför är det så att jag alltid går upp dom där extra kilon när jag har ett förhållande? Nåja när jag träffade min man 2007 vägde jag 60-61 kg. En vikt jag var nöjd med då. Men med åren och med mitt stilla sittande arbete blev det långsamt tickande uppåt. Värst blev det så klart när jag blev gravid. Har aldrig vägt så mycket som efter mina graviditeter.

Men jag har som mål att väga 65 kg till augusti. Hoppas jag når målet innan augusti men känns ändå som ok mål att ha tills dess. Så långt innebär det ca 12 kg att gå ner till. Har redan minskat över 22 kg. Så visst kan även dessa 12 försvinna dom med!

Dagens mattintag dokumenteras på mitt instakonto nelayah_fit kolla in den vetja!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s