Med solen kommer den där känslan

Jag kan aldrig bli mätt på den, solen, det är som en drog för mig. Jag har på fullaste allvar valt helt fel land att bosätta mig på. Eller rättare sagt mina föräldrar. Jag älskar Sverige, men jag skulle jätte gärna velat ha mer soltimmar än dom man får i detta underbara vackra land. Att våren är min favorit årstid är då ingen hemlighet. Jag mår som bäst på våren. Jag känner alltid en speciell känsla inom mig, som att man blir pånyttfödd. Naturen vaknar från vinterdvala och det gör även jag.

Var idag iväg och lämnade sonen på förskolan och styrde kosan mot MOS direkt efter lämning. Skulle in till Thomas Sabo butiken för att lämna in min armbandslänk på lagning. För andra gången. Slapp laga och istället fick jag en ny. Lättnaden!! Nu kan jag återigen bära det fina armbandet med barnens bokstavsberlocker på!

Vi passade på och köpte nya jeans till sonen, hittade ett par snygga på Hampton Republic. Dottern fick nya leggings och mössa från Lindex djurkollektion, gud så fina kläder dom har. Jag är verkligen inte en Newbie förälder utan en Lindex förälder. Älskar kläderna hos Lindex för barnen! Har massor därifrån.

Åkte/gick hem (buss första biten) i solen och försökte hålla lillan vaken så länge det gick för att kunna snabbt ge henne lunch och sen söva så hon skulle hinna sova en stund inför hämtning av storebror. Lyckades bra! Kändes nästan som en storvinst 🙂 Fick sen äta min lunch i lugn och ro.

Njuter av tulpanerna jag köpte häromdagen. Ska inhandla nya så fort dessa vissnat. På våren och sommaren gillar jag att ha fina blommor på bordet! Passade på och lekte lite med kameran. Fick några fina bilder tycker jag.

Sen blev det hämtning, lek i parken, hem och göra pankisar som sonen önskade till middag och sen iväg till gymmet för träning. Tredje dagen i rad. Man får passa på dom dagar man har tillfälle. Cyklar mest nu. Men är väl för att jag saknar spinning. Körde runt 25 min core övningar efteråt och kände att magen börjar bli allt starkare.

Ligger nu i sängen. Nedbäddad, nöjd med dagen. Imorgon ska vi pyssla här hemma är det tänkt. Fredagar är hemma dagar för oss. Köpte gulliga ägg att göra i ordning inför påsken idag på Panduro. Visar färdigt resultat sedan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s