Påskpyssel

Fredagar innebär att sonen är hemma från förskolan och vi har hemmamys hela dagen! Älskar fredagar. Idag har barnen busat och lekt hela dagen. Fick dock W att sätta sig en stund för att pyssla med mig. Köpte på mig påskpyssel från Panduro här om dagen. Det var en del pill så fick göra det mesta själv men sonen satt nöjd bredvid och åt popcorn. 🙂

Dom blev gulliga, dom små kycklingarna. Var inte lätt att övertala sonen att inte leka med dom utan ställa upp alla fyra på hyllan så vi kunde visa till maken när han kom hem. Men dom överlevde faktiskt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s