Det vankas dop

Nästa helg är det äntligen dags för dop. Tog en evighet men det blir av! Bara familj är bjudna så blir ingen stor tillställning som sist. Planerar tårta & att påbörja bakningen av godsaker på måndag. Blir en blommig tårta är det tänkt, kladdkaka, småkakor och sen något ätbart inför som paj. Har fått hem klänningen jag ska ha också! Blev himla nöjd över hur den sitter. Ska bli kul att få klä upp sig lite. Var alldeles för länge sedan nu.

Visst är den snygg? Ärmar har den också, vilket gör att jag slipper ha något över i kyrkan. Nåja med ett par svarta pumps kommer det bli perfekt! Dopklänning till dotter är köpt sen länge. Hoppas hon inte tjockat på sig allt för mkt måste kanske ta och prova den imorgon så det inte blir oväntad överraskning.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s