Förnyelse och städro

Skickade iväg mannen min på utelek med barnen och fick då en efterlängtad stund för mig själv. Efterlängtad inte för att det va så kallad ”egentid” utan för att jag äntligen fick städa och dona i fred här hemma. Plus hann med att fixa lite i bloggen också. Med varje ny design kommer mer inspokänsla för att blogga. Så funkar jag!

Nåja helt ärligt är jag lite allergisk mot stök hemma. Med två små är det knappt möjligt att undvika just att det blir stökigt! Det går lixom inte att missa att det bor två små individer med oss. Huga, leksakerna är ÖVERALLT! Smulor överallt! Jag dammsuger flera ggr per dag men det syns inte kan jag säga!

Se bara vårt handfat. Ja va ska man säga?

2h och hela hemmet blev skinande. Några min senare kom älsklingarna innanför dörren och ja det va nästan på gång att bli stök igen inom några minuter. Men ska försöka införa en ny regel, inga leksaker i vardagsrummet. Lär ju funka. Not. Men man kan ju försöka ialf! 😉

Ovanligt att se sitt hem i ordning när det lixom ser ut som att någon har kräkts leksaker i varje hörn så fort barnen får gå lösa.

Måste beställa lite nya posters o sätta upp några tavlor i vardagsrummet. Bott här i snart 1 år men långt ifrån i närheten av klara med inredningen och hur vi vill ha det här hemma. Så fort jag börjar jobba igen ska jag börja inhandla massa nytt inredning till hemmet. Men vi är så petiga med vad vi har på väggarna och även på fönstren så vi har typ ingenting istället för vad som helst.

Har dotterns rum att inreda med. Så tråkig just nu. Står flyttkartonger. Liggdelen till vagnen, och massa kläder som hon växt ur i påsar. Måste rensa, ge bort, slänga och börja tänka ut hur vi vill att hennes rum ska vara.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s