Wanties

Gud nu kliar det i shoppingnerven på mig igen. Jag minns inte att jag var så här shoppingsugen när jag var hemma med sonen men denna gång ja det bara kliar i mig. Vill köpa så mycket fint till vår lilla donna här hemma. Hon passar ju i allt. Det gör i och för sig sonen med. Men han är stor kille nu, vill inte ha allt man köper till honom utan har börjat ge sina preferenser på vad som är snyggt och inte. Han är en bekväm kille som inte vill ha kläder som kliar eller skaver eller sitter för tajt. Skjortor till kalas kan ibland bli en hel övertalningsprocess.

Men ialf så har det ju kommit ut massa nya kollektioner inför våren och man vill ju ha allt!

Annonser

En reaktion på ”Wanties

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s