För få timmar på ett dygn!

Det är en del förberedelser inför dopet i helgen. Även om det bara blir litet och med bara familjen vill jag att det ska bli fint. Så tårtan ska göras, handlat fina dekorationer och börjat smått förbereda inför. Men gud så lite man hinner på en dag. Tiden rinner iväg! Hann inte ens träna idag för jag skulle lämna böcker på biblan, shoppa nya jeans, handla ingredienser till tårta osv. Gah tog hela dagen. Men fick ialf med mig två par bekväma jeans, en degspackel till tårtan, hämtade ut paket från kakburken, och spritsat massa blommor. Phu. Glömde nästan bort att äta middag.

Jeansen sitter som ett smäck I tell you! Bekväma, med mjukt stretchigt jeanstyg! Köpte två olika färger. Mina efter graviditetjeans är som ett tält och lär bli mer så. Har därmed rensat ur garderoben från dom nu. Längtar dock när jag kommer i mina gamla Levis som ligger och väntar på att brerumpan och magen minskar i storlek ytterligare. Men det kommer. Allt har sin tid. Jag stressar inte för vill gärna att huden hänger med i viktnedgången.

Sånna här blommor satte jag och spritsade i någon timma idag. Lillan sov och jag passade på. Svårare än vad jag hade tänkt mig, speciellt när jag har inflammation i högra ledband eller sen eller vad det nu är som värker så förbaskat. Tog tom en smärtlindrande i hopp om att den ska verka fort. Men den kickade in först jag var färdig, sen kom dom sedvänliga utslagen. Kanske dumt att jag tar dom här med tanken på att jag alltid får biverkningar men jag för det så sällan. Önskar dom inte gav mig några för dom tar verkligen bort smärtan och inflammationen helt och hållet!

Aja tbx till tårtan imorgon ska bottnar bakas och på torsdag ska fyllningarna göras. Fredag blir ihopsättningsdsgen och även fix hemma inför. Tur mannen min tog ledigt på fredag. Sonen är ju hemma på fredagar. Vet inte hur mkt jag skulle få gjort ensam med två barn. 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s