Första stegen

Hon tog sina första steg mot mig den 12 mars 2016! 9 månader och en vecka gammal bestämde sig dottern för att våga ta några osäkra steg mot mig. Vi var alla hemma och såg det. Där och då, ville hon inte göra om det mer. Men både maken och sonen såg det ialf utöver mig. Men sen dess har hon gått små små sträckor flera dagar nu. Idag fick jag det på film. La ut den på instagram men tänker inte lägga upp den här.

Igår när jag plockade undan i köket, upptäckte jag hur sonen hjälper dottern upp på soffan, stödjer henne mot rumpan för att hon ska kunna klättra upp. Ja! Dom hjälps åt nu! Små lurifixar! Sen skulle dom hoppa på soffan och leka med lampan. Alltså när hände detta??

Det går så sjukt fort nu med utvecklingen!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s