Äntligen är hon döpt!

​Första barnet var det en stor fest det här med dopet. Det var en fantastisk sommardag vi fick tillsammans med familj och vänner. Alla var samlade. Sonen var nog runt 5 månader när vi gjorde det och det var verkligen rejält firande. Denna gång höll vi på att glömma dopet helt. Känns så snopet för så vill jag inte att det ska vara. Så jag tog tag i det hela för ca 2 månader sedan, ringde och bokade tid och skickade ut inbjudan till vår familj. Denna gång bestämde vi oss för att hålla det endast inom familjen. 

Bokade ett datum då alla skulle kunna komma men så några dagar inför får vi veta att svärmor är dålig och åker till sjukhuset, där hon också blir inlagd. Så ja, det blev ingen svärmor på dopet. Det var till och med så att vi var i tankarna att avboka hela altet, men hon hälsade att hon inte ville att någon skulle avboka och att vi skulle köra på utan henne. Så vi gjorde det. Hon saknades väldigt mycket och det var så ovant att inte ha med henne på något sådant men det blev trots det en fin dag. Lillan var himla duktig i kyrkan, inte ett pip gjorde hon, hon är verkligen en liten solstråle min lilla älskling. Bästa tiden nu. Hon började ju gå strax innan dopet, den 12te och idag är hon allt mer järv och vågar ta för sig gå några steg själv, utan att man behöver uppmuntra. Så igår va hon på bästa humör och så söt i sin dopklänning. Kyrkan var fantastiskt fin och ceremonin tog inte lång stund. 

Väl hemma blev det mat och fika för alla bjudna och sen lite presentöppning. Sonen och hans kusin höll ljudnivån på topp, så mycket bus det är i dessa två 3åringar. Deras öron stängs av när dom är tillsammans, hyss hyss och mera hyss, ingen som får kontroll på dom. Hahaha 🙂 Som barn ska vara med andra ord. 

Nåja vi var alla utslagna mot kvällen och somnade ovaggade. Huva, sonen hade ju inte hunnit sova middag så han var ett litet monster vid läggning, hade världens utbrott så trött…. Kom upp till oss 3 gånger under natten också, för att kramas, dricka vatten och bara för att. Sen vaknade lillan för mat mitt i natten med så jag var som en zombie imorse när sonen gjorde morgon vid 7. Låg dock kvar och sov två timmar till sen. Så det gav lite extra energi. 

Ny vecka nya möjligheter. Bara 1 måste denna vecka och det är vaccination på tisdag för lillan. Sen är det ju en kort vecka och påsk. Så det ska bli trevligt. Mindre trevligt för mattintaget som blir lite lidande vid alla högtider. Nåja. Det blir säkert bra. Bara svärmor blir frisk och kry och får komma hem igen blir allt fint igen. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s