Lika för båda!

Jag älskar Första åren boken med illustrationer av Elsa Beskow. Det är en bok jag fyllt i åt sonen sedan han föddes. Jag letade ett tag efter något likvärdigt för dottern men blev aldrig nöjd med någon annan bok. Tyckte det var lite tråkigt att köpa exakt likadan men när jag väl började kolla på adlibris för att beställa en noterade jag att det fanns planer på att komma ut med en ny utgåva av denna bok mars året därpå, (kollade någon gång sen sommar tror jag). Så jag blev helt till mig och tänkte att det var ju perfekt för då kan dom ha samma bok men olika framsidor på boken (det är vad som skiljer mellan dom). Så jag satte upp mig själv på bevakningslistan och väntade på att mars skulle komma. Förra veckan fick jag äntligen mail om att den fanns att köpa och jag klickade hem en med en gång.

Idag kom den med posten och jag har ägnat 2 timmar till att sitta och klippa & klistra i den samt fylla i all info som jag hade skrivit i min anteckningsbok för att inte glömma viktiga datum. Blev himla nöjd. Så nu känner jag mig lugn. Båda barnen får samma minnesbank med information om deras första år, första gånger osv. Önskar det fanns en sådan att bläddra i som handlade om mig. Maken har en och jag älskar att titta i den!

Annonser

2 reaktioner på ”Lika för båda!

  1. Vad duktig du är som inte glömmer bort barn nr två! Jag har en sån bok från när jag är liten men jämför man den med min storebrors så är väl hans fylld till 100% och min 20% ?.

    Gilla

  2. Exakt detta vill jag undvika!! Igår fyllde jag i lika mycket som storebror har ifyllt i sin ja förutom alla tänderna han redan fått då som hon ännu inte har och info om första och andra födelsedagarna. Men som ensambarn är det viktigt för en som förälder att båda barnen ska få så lika som möjligt i allt! ?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s