Man behöver inte gå hungrig

När man vill gå ner i vikt behöver man verkligen inte svälta sig själv. Det handlar ju bara om att se till och äta rätt mat och röra på sig. Jag har nu varit med i Viktväktarna i 6 veckor. På dessa veckor har jag minskat nästan 6 kg. 5,8kg för att vara mer exakt. Jag har under denna tid ätit massa god och nyttig mat, med undantag på helgerna då det även blivit en o annan onyttighet. Men det är så det får vara för att man ska hålla siktet mot målet.

Idag lagade jag rätten på bilden. Jag gillar smaken av brysselkål. Men det är inte alla som gillar dom. Med ägget och champinjonerna var detta en perfekt middag tillsammans med kycklingfilébitar. Älskar enkla rätter! Det ska inte vara allt för krångligt eller ta en evighet att laga.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s