Redo för påsk

Påskpyntat och fixat ägg till sonen. Blev även tvungen att springa ner till affärn och handla lösgodis efter att det plingade på dörren och två bedårande påskkärringar stod utanför vår dörr. Gud vad jag blir blödig! Så söta ungar, fixat små påskkort som dom lämnade ut.

Älskar verkligen känslan i det här huset som vi bor i, den är fylld med familjer och barn i samma ålder som våra. Lite senare plingade det åter på dörren och denna gång var det grannungarna som ringde på och önskade glad påsk, söta ungar! Om ett par år kanske mina två hjärtegull ska önska våra grannar Glad Påsk.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s