Bakboxen

Senaste två månader har jag provat Bakboxen. Gillar konceptet. Man får hem en låda varje månad med hemligt recept o fylld med ingredienser samt olika köksverktyg. Denna mån fick vi kökshanduk, rivjärn från Sagaform och en pensel. Receptet denna månad va lyxiga och gudomligt goda kanelbullar. Mums så goda dom blev. Bakade ihop med barnen (sonen mest då så klart). Blev väldigt nöjd. Har dock pausat prenumerationen nu då jag försöker gå ner i vikt ordentligt så kan inte äta massa gotta varje mån. Men när jag börjar jobba ska jag börja prenumerera igen. För då kan man bjuda kollegor på gosakerna 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s